Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ψεύτης ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών

Ψεύτης ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών μετά από αυτά που δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ σήμερα .
Αφού παραδέχτηκε δημόσια πως οι υπηρεσίες της περιφέρειας είναι υπεύθυνες για την νέα σύνδεση του χυτα με το δίκτυο ύδρευσης του Παλαιοκάστρου , αναφερόμενος στον τρόπο
της σύνδεσης είπε ψέματα λέγοντας ότι έχουν συνδεθεί στην υπερχείλιση της δεξαμενής ενώ στην πραγματικότητα έχουν συνδεθεί στον κυρίως αγωγό διατομής Φ90 με Φ63 .
Ο ίδιος άνθρωπος κατά παράδοξο τρόπο μας είπε και μερικές αλήθειες .
Μας είπε πως ο δήμαρχος Ηράκλειας ήταν ενήμερος γι αυτές της ενέργειες .
Απλά άλλη μία επιβεβαίωση γι αυτό που φωνάζουμε καιρό τώρα ότι ο δήμαρχος Ηράκλειας μετά των γιουσουφακίων τού , πάντα ήταν απέναντι στον αγώνα των κατοίκων εξού και η μετεξέλιξη του τέως αντιδημάρχου του σε υπεύθυνο του ΧΥΤΣΑ .

https://www.facebook.com/neolaia.palaiokastrou

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Χαρούμενα Χριστούγεννα



Χαρούμενα  Χριστούγεννα  -  Υγεία κι Ευτυχία

THE KING OF THE "45ΑΡΙA" - ΟΡΓΙΑΣΕ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ



THE KING OF THE "45ΑΡΙA"

Ο άνθρωπος που ονειρεύεται να γίνει ο επόμενος Δήμαρχος Σερραίων, ο αργόμισθος ελέω Καλλικράτη δάσκαλος, κατά την θητεία του ως Νομάρχης αντέγραψε πλήρως την πρακτική Ψωμιάδη με την κατάτμηση των έργων και την απευθείας ανάθεση σε "κολλητούς" ,κατά την "οριζόντια λογική που μοίραζε την πίτα" η μοιραία Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση των Καραμήτρων ( αυτό δεν είναι δικό μου, αποτελεί δήλωση του τότε χαρισματικού Αντινομάρχη" Βαγγέλα Καλαθά), οπότε δικαίως κατεκτησε τον τίτλο "ο Βασιλιάς των 45αριών"


Ο "ΠΟΛΙΤΗΣ TEONDOR" γνωρίζει τίποτε επί του θέματος ή "αγρόν αγοράζει;"

http://oiakxos.blogspot.gr/2012/12/45_20.html

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - Το πρακτικό που χρωστάμε απ την προηγούμενη ανάρτηση

Το πρακτικό απ τον περιβαλλοντικό σύλλογο του χωριού με το οποίο δεν αναγνωρίζουν τον διορισμό του Μουρατίδη Νίκου ως "εκπροσώπου των κατοίκων" στην ΕΣΑΝΣ .
(Το διάστημα που προσπαθούσαν ο δήμαρχος Ηράκλειας εν αρχή , και μετά όλοι οι δήμαρχοι του νομού στις συναντήσεις που γινόταν στον "Ερωδιό" , να πείσουν τους ανθρώπους του συλλόγου έτσι ώστε να ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία , το διάστημα αυτό λοιπόν προτάθηκε στο ΔΣ του περιβαλλοντικού συλλόγου να ορίσουν αυτοί ένα άτομο από τον σύλλογο προκειμένου να συμμετάσχει ως μέλος της ΕΣΑΝΣ  .

Όχι μόνο δεν έγινε αλλά διορίστικε χωρίς να ρωτηθούν καν αν συμφωνούν με τον διορισμό του συγκεκριμένου ως εκπροσώπου των κατοίκων .
Ο περιβαλλοντικός σύλλογος ενεργεί για το 96% των υπογραφών των κατοίκων του χωριού σύμφωνα με τις υπογραφές που έχει στην κατοχή του .)
Από της 18/12/2012 θα είναι σύμφωνα με το ΔΣ της ΕΣΑΝΣ : " ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Εγκρίνει τον ορισμό του μέλους του κ. Νικολάου Μουρατίδη του Ιωάννη, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Ν.Σ. Α.Α.Ε., ως αρμόδιο του εργοταξίου του ΧΥΤ Ν. Σερρών στην Θέση *ΝΕΡΑΪΔΑ Παλαιοκάστρου, άνευ ουδενός ανταλλάγματος, στον οποίον θα ανατεθεί: α) τo έργο της επίβλεψης για την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεών του, β) το έργο της εποπτείας και ελέγχου του απασχολούμενου προσωπικού, γ) το έργο του προγραμματισμού των προμηθειών και υπηρεσιών και δ) το έργο του διαχειριστικού ελέγχου και ο οποίος θα αναφέρεται στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Αναθέτει στον κ. Πρόεδρο της παραπέρα ενέργειες
Η απόφαση αυτή έλαβε αριθ. 62/2012.

Άλλοι τρέχουν ακόμη για την ακύρωση του εκτρώματος , ενημερώνοντας αρμόδιες ευρωπαικές υπηρεσίες , περιμένοντας ευλαβικά να βγεί επιτέλους και η νέα απόφαση από το ΣτΕ κι άλλοι γίνονται διαχειριστές του εκτρώματος το οποίο κάποτε κι αυτοί πολεμούσαν λυσσαλέα αλλά όπως διαφαίνεται ο στόχος ήταν μόνο ο τότε δήμαρχος κι όχι το έργο-έκτρωμα  .
Ας ελπίσουμε να μη το παίζει τουλάχιστον εκπρόσωπος των κατοίκων και με την νέα του ιδιότητα !

 
 



Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΧΥΤΥ Σερρών - ......αφιερώσεις



Το συγκεκριμένο βίντεο εξαιρετικά αφιερωμένο στον δήμαρχο Ηράκλειας Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη ο οποίος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί , υποστηρίζει πως τρεις ακραίοι Παλαιοκαστρινοί αντιδρούν στο έργο-έκτρωμα !

Όσον αφορά τον τέως αντιδήμαρχό του , Μουρατίδη Νίκο θα του αφιερώσουμε το Ξεβράκωμα 20 ως απάντηση στις λυπηρές δηλώσεις που έκανε εδώ : http://kastrosintikis.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1144.html?spref=fb



Ευτυχώς υπάρχει στα πρακτικά του περιβαλλοντικού συλλόγου απόφαση με την οποία ομοφώνως δεν αναγνωρίζεται ο διορισμός του στην ΕΣΑΝΣ ως εκπροσώπου των κατοίκων .
Ζητήσαμε απ το σύλλογο το πρακτικό για να το δημοσιοποιήσουμε και το αναμένουμε !