Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΧΥΤΥ-ΧΥΤΑ-ΧΥΤ Σερρών : Δεν υπάρχει κράτος , δεν δουλεύει ΤΙΠΟΤΑ

Δείτε την παρακάτω φώτο
 
Η συγκεκριμένη φωτογραφία μαζί με άλλες παρόμοιες κι έναν ογκώδη φάκελο αποτελούμενο από έγγραφα ΦΩΤΙΑ τα οποία αποκαλύπτουν τις παρανομίες τους , κατατέθηκαν στους επιθεωρητές περιβάλλοντος στην Θεσσαλονίκη εδώ κι ενάμιση μήνα (30/4/2012) .
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο περιβαλλοντικός σύλλογος του χωριού μας με τον αρμόδιο ελεγκτή Κο Τσεπερλή και θέτοντάς του το ερώτημα  " πότε θα επιληφθεί η υπηρεσία του " η απάντηση του , μετά από ενάμιση μήνα , ήταν πως " είναι μόνον 8 υπάλληλοι " !
Όταν ρωτήθηκε για τα νοσοκομειακά απόβλητα ήταν φανερός ο πανικός του καθώς ζήτησε τριήμερη προθεσμία για να ενημερώσει την προΐσταμένη του Κα Μήτσιου !
Το τραγελαφικό της όλης ιστορίας είναι πως οι άνθρωποι του συλλόγου μας , κατέθεσαν την καταγγελία τους στην Κα Μήτσιου αφού την ενημέρωσαν για την υπόθεση επι δυόμιση ώρες .
Το δούλεμα πάει σύννεφο απ τον Κο Τσεπερλή καθώς σε σημερινή επικοινωνία (αφου παρήλθε η τριήμερη προθεσμία που ζήτησε) που είχε μαζί του ο περιβαλλοντικός μας σύλλογος και πριν ξεκινήσει η συζήτηση , ζήτησε ο ίδιος να κλείσουν τα τηλέφωνα και να έπαιρνε εκείνος πίσω μετά από 10 λεπτά , κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ .
Είναι φανερό ότι συγκαλύπτουν την καταγγελία μας και ότι συνεργάζονται άψογα με τους απέναντι . 
Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι φυτευτά ανδρείκελα .....
Μπορεί να ποντάρετε στην ακυβερνησία αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά ......   
Από ΄βδομάδα τα νεότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου