Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Στα χνάρια του Αδόλφου η Ρεπούση ! Μια κυρία των 1629 ψήφων κυβερνά τη χώρα;


repousi1

Ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός δεν έχει καμία θέση στο σύγχρονο ελληνικό- ευρωπαϊκό σχολείο, έλεγε σε συνεργάτες της στη Βουλή η υπεύθυνη για θέματα Παιδείας της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, η οποία προωθεί, όπως αποκάλυψε, πρόταση, για την κατάργησή του.
Για όσους δεν γνωρίζουν, να πούμε ότι ο πρώτος ηγέτης σε Ευρωπαϊκή χώρα που κατήργησε τον (Χριστιανικό) εκκλησιασμό στα σχολεία ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ, το 1937.
Το περίεργο θα ήταν η κυρία Ρεπούση να μην ακολουθούσε τα χνάρια του φύρερ, αφού ήδη έχει δώσει δείγματα γραφής με την ευθυγράμμιση της στην υπεράσπιση του Κεμάλ και την άρνηση των γενοκτονιών των Γηγενών πληθυσμών της Ασίας. οι Γερμανοί ήταν οι αρχιτέκτονες αυτής της γενοκτονίας και της συγκάλυψης της, που το ολοκαύτωμα απετέλεσε την φυσική συνέχεια. “Ποιός θυμάται τους Αρμένιους”, ήταν το επιχείρημα του Αδόλφου όταν αποφάσισε την “τελική λύση”. “Οι Έλληνες συνωστίζοντο στην προκυμαία” έγραψε η κυρία Ρεπούση ως συνέχεια μίας ορχήστρας μισάνθρωπου σκοπού.
Με δεδομένο ότι η ΔΗΜΑΡ συγκυβερνά, η πρόταση της κυρίας Ρεπούση φαίνεται ότι συζητήθηκε και εγκρίθηκε και μόλις διατυπωθεί πλήρως, εάν δεν φέρει αντίρρηση η ΝΔ ή το ΠαΣοΚ, θα κατατεθεί στη Βουλή.
Το θέμα είναι ποιες άλλες προτάσεις έχει ετοιμάσει η κυρία Ρεπούση για τα θέματα Παιδείας και ποιες απ΄ αυτές έχουν την έγκριση και της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ, αλλά και του αρμόδιου υπουργού κ. Κ. Αρβανιτόπουλου.
Εκείνο που πρωτίστως ενδιαφέρει την κυρία Ρεπούση (πέραν της κατάργησης του υποχρεωτικού εκκλησιασμού των μαθητών) είναι η αναμόρφωσή του νόμου – πλαίσιου περί Παιδείας (τον νόμο που έφερε στη Βουλή η Άννα Διαμαντοπούλου), ώστε, όπως λέει, «με κάποιες αλλαγές να μπορεί να εφαρμοστεί», αφού έως σήμερα παραμένει απλώς νόμος.

Με πληροφορίες από το makeleio.gr

http://olympia.grΗ Μαρία Ρεπούση συγγράφει το κατάπτυστο βιβλίο της ιστορίας της ΣΤ’ Δημοτικού και για να αποσυρθεί από τη …δεξιά …πατριωτική κυβέρνηση χρειάστηκαν τα χίλια μύρια όσα.

Η Μαρία Ρεπούση πάρα ταύτα, με τον αριθμό ρεκόρ σε σταυρούς (1629) γίνεται μια από τους τριακόσιους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η Μαρία Ρεπούση τα βάζει με τον εκκλησιασμό.

Η Μαρία Ρεπούση παρά τα όσα ακούει από όλο το διαδίκτυο, ετοιμάζεται να χτυπήσει και την πρωινή προσευχή αλλά με πέπλο το “υποχρεωτικό” του πράγματος.

Αντίδραση; Καμία. Ούτε φυσικά από τη ΔΗΜΑΡ αλλά ούτε κι από κάτι γομάρ που δεν καταλαβαίνουν τίποτε.

Μα όλοι υπόδουλοι της Ρεπούση; Μια κυρία των μερικών εκατοντάδων ψήφων κυβερνά τη χώρα;
Πότε θα καταλάβουμε ότι ο εχθρός δεν είναι προ των πυλών αλλά ΕΝΤΟΣ;

Που θα πάει όμως Μαρία, ρόδα είναι και γυρίζει. Και όταν οι δοκιμασίες σε φέρουν από κάτω κάποια στιγμή όπως όλους τους ανθρώπους, εκεί να δεις πόσα προσευχές θα κάνεις!

Αλλά όπως είχε γράψει και κάποιος εδώ μέσα προ καιρού Ρε-που-σε βρήκαμε Ρεπούση!freepen.gr


filologos10.wordpress.com


http://troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου