Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ - Το πρακτικό που χρωστάμε απ την προηγούμενη ανάρτηση

Το πρακτικό απ τον περιβαλλοντικό σύλλογο του χωριού με το οποίο δεν αναγνωρίζουν τον διορισμό του Μουρατίδη Νίκου ως "εκπροσώπου των κατοίκων" στην ΕΣΑΝΣ .
(Το διάστημα που προσπαθούσαν ο δήμαρχος Ηράκλειας εν αρχή , και μετά όλοι οι δήμαρχοι του νομού στις συναντήσεις που γινόταν στον "Ερωδιό" , να πείσουν τους ανθρώπους του συλλόγου έτσι ώστε να ξεκινήσει η δοκιμαστική λειτουργία , το διάστημα αυτό λοιπόν προτάθηκε στο ΔΣ του περιβαλλοντικού συλλόγου να ορίσουν αυτοί ένα άτομο από τον σύλλογο προκειμένου να συμμετάσχει ως μέλος της ΕΣΑΝΣ  .

Όχι μόνο δεν έγινε αλλά διορίστικε χωρίς να ρωτηθούν καν αν συμφωνούν με τον διορισμό του συγκεκριμένου ως εκπροσώπου των κατοίκων .
Ο περιβαλλοντικός σύλλογος ενεργεί για το 96% των υπογραφών των κατοίκων του χωριού σύμφωνα με τις υπογραφές που έχει στην κατοχή του .)
Από της 18/12/2012 θα είναι σύμφωνα με το ΔΣ της ΕΣΑΝΣ : " ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Εγκρίνει τον ορισμό του μέλους του κ. Νικολάου Μουρατίδη του Ιωάννη, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Ν.Σ. Α.Α.Ε., ως αρμόδιο του εργοταξίου του ΧΥΤ Ν. Σερρών στην Θέση *ΝΕΡΑΪΔΑ Παλαιοκάστρου, άνευ ουδενός ανταλλάγματος, στον οποίον θα ανατεθεί: α) τo έργο της επίβλεψης για την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεών του, β) το έργο της εποπτείας και ελέγχου του απασχολούμενου προσωπικού, γ) το έργο του προγραμματισμού των προμηθειών και υπηρεσιών και δ) το έργο του διαχειριστικού ελέγχου και ο οποίος θα αναφέρεται στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Αναθέτει στον κ. Πρόεδρο της παραπέρα ενέργειες
Η απόφαση αυτή έλαβε αριθ. 62/2012.

Άλλοι τρέχουν ακόμη για την ακύρωση του εκτρώματος , ενημερώνοντας αρμόδιες ευρωπαικές υπηρεσίες , περιμένοντας ευλαβικά να βγεί επιτέλους και η νέα απόφαση από το ΣτΕ κι άλλοι γίνονται διαχειριστές του εκτρώματος το οποίο κάποτε κι αυτοί πολεμούσαν λυσσαλέα αλλά όπως διαφαίνεται ο στόχος ήταν μόνο ο τότε δήμαρχος κι όχι το έργο-έκτρωμα  .
Ας ελπίσουμε να μη το παίζει τουλάχιστον εκπρόσωπος των κατοίκων και με την νέα του ιδιότητα !

 
 



1 σχόλιο:

  1. Διαβάστε το μήπως μας αφορά...
    http://prosynat.blogspot.gr/2013/05/blog-post_26.html

    Και μια πρόσκληση..

    Ο ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ Σερρών σας προσκαλεί στην ημερίδα
    που διοργανώνει την Κυριακή 2 Ιουνίου 6.30΄μ.μ.
    στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΕΔΗΣ
    Θέμα:
    «Διαχείριση αποβλήτων»

    ΑπάντησηΔιαγραφή