Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΛΕΑΝΘΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "Ο ΚΛΕΠΤΩΝ ΟΠΩΡΑΣ; "

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ : ΔΗΜΟΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΩΝ ΚΑΙ "ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ"



Ενώ ο δασκαλάκος "κανελώνει το ρυζόγαλο" , νέο κρούσμα , νέο πλιάστικο εντοπίστηκε σε βαρος της περιουσίας του Δήμου Ηράκλειας ... τσακώσανε Αντιδήμαρχο "κλέπτοντα οπώρας" , ο οποίος είχε παρανομη σύνδεση υδροδότησης στο σπίτι του.

Είναι το δεύτερο κρούσμα μετά την περίπτωση που είχε καταγγείλει ο Πασχάλης Τόσιος για τον Ανιδήμαρχο - τρωκτικό , που είχε κλέψει απο αποθήκη του Δήμου τρόφιμα τα οποία προορίζονταν για διανομή εν όψει Χριστουγέννων σε αναξιοπαθούντες δημότες.

Σε βάρος του επίορκου "τρωκτικού" σχηματίσχθηκε δικογραφία και ερευνάται η υπόθεση από την δικαιοσύνη, αυτό όμως ήταν "μια ασήμαντη λεπτομερια" για τον Κλεάνθη, τον δήμαρχο που πρωτοστατεί στην ΕΣΑΝΣ και ασχολείται με τον τρόπο διαχειρισηες των απορρημάτων του νομού στο ΧΥΤΥ Παλαιοκάστρου, μια υπόθεση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ο οποίος επιβράβευσε τον επίορκο Αντιδήμαρχο με την τοποθέτησή του ως Πρόεδρο στην Δημοτική επιχειρηση του Δήμου Ηράκλειας !!!


ΚΛΕΑΝΘΗ , "PUT THE KOT DOWN ..."
Μην αργείς !!! Ο νεος κατσαπλιάς δικαιούται την θεση του Αντιπροέδρου, διορίσε τον μπας και μάθουμε ποιος είναι ... χαχαχαχαχα

http://oiakxos.blogspot.gr/2013/09/blog-post_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου