Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

"XYT" Σερρών ...by Αβόλευτος " Ο κ. Γενικός ψάχνεται για φασαρία,,, γιατί άραγε;

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011
«Θα μπω και φυλακή εάν τολμήσουν να τον λειτουργήσουν ως ΧΥΤΑ» προειδοποιεί ο δήμαρχος Ηράκλειας!

«Θα είμαι στο πλευρό σας και αν χρειαστεί θα μπω πρώτος στη φυλακή»δήλωσε τηνΤρίτη(25/1) στους κατοίκους του Παλαιοκάστρου και του Μελενικιτσίου, ο δήμαρχος Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, εκφράζοντας πλήρως την αντίθεση του στην απόφαση του Γενικού Γραμματέα της...Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, Ευθύμιου Σώκου, να λειτουργήσει ως ΧΥΤΑ και όχι ως ΧΥΤΥ, τα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή «Νεράϊδα».

Ο δήμαρχος Ηράκλειας, ενημέρωσε τους κατοίκους των δύο χωριών για τη συνάντηση που είχαν οι Σερραίοι αιρετοί με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, ο οποίος τους ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να ξεχάσουν την ολοκληρωμένη διαχείριση και τον ΧΥΤΥ και να συμβιβαστούν με την άμεση λειτουργία του κυττάρου ως ΧΥΤΑ.
Οι κάτοικοι από την πλευρά τους, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την απόφαση Σώκου, κάνοντας λόγο για «εμπαιγμό» και προειδοποιώντας με δυναμικές κινητοποιήσεις εάν τα απορριμματοφόρα επιχειρήσουν να αποθέσουν απευθείας απορρίμματα στο κύτταρο που ήδη έχει κατασκευαστεί. «Αυτό δεν θα το επιτρέψω με τίποτα» δήλωσε κατηγορηματικά ο δήμαρχος Ηράκλειας.


ΥΓ: κ. Παπανδρέου, αν ο συγκεκριμένος Γ.Γ. συνεχίζει να λειτουργεί με νοοτροπίες της διακυβέρνησης του στην Αιτωλοακαρνανία προβλέπω να μην υπάρχει Ελλάδα από τα Τέμπη και πάνω, αφού οι κάτοικοι θα μεταπηδήσουν σε γειτονικές χώρες μήπως και απαλλαγούν από τον παραλογισμό και την αλλαζονία. Γι αυτό απαλλάξτε τον από τα καθήκοντα του μήπως και σωθεί η βόρειος Ελλάδα.
Εσείς κκ Περιφεριάρχες τι κάνετε εκεί επάνω... τα νύχια σας ή μαντάρετε καμμια κάλτσα... και δεν αντιδράτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου