Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΥΤΥ ΣΕΡΡΩΝ - Νεολαία Παλαιοκάστρου

 


Υπέγραψε τελικά ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών την περιβόητη άδεια λειτουργίας .....απομένει να την δούμε λοιπόν και να δούμε τι σκαρφίστηκαν και πάλι οι άξιοι , (ως φαίνεται) συνεχιστές του Φωτι-Άδη !
Όπως μας εκμυστηρεύτηκαν οι άνθρωποι του περιβαλλοντικού συλλόγου , η επίσκεψη τους στην περιφέρεια έβγαλε λαβράκι καθώς ακούγανε απ τα πιο επίσημα πλέον χείλη πως οι υπηρεσίες τους λογοδοτούν στην Ευρώπη για την 4797/2003 απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων !!!
Για το μόνο που δεν ξέρει προφανώς η Ευρώπη είναι η 2954/2005 απόφαση του ΣτΕ με την οποία ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η 4797/2003 !!!
Δε θα εξετάσουμε σήμερα την ΑΚΥΡΩΜΕΝΗ 4797/2003 απόφαση του τότε περιφερειάρχη ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ 2007 για τους οποίους εκκρεμεί νέα απόφαση από το ΣτΕ στην νέα προσφυγή των κατοίκων .
Εκτός απ την προσφυγή στην δικαιοσύνη που θα γίνει με το που δούνε την άδεια ΕΚΤΡΩΜΑ , οι άνθρωποι του συλλόγου
θα πραγματοποιήσουν ταξίδι στις Βρυξέλλες προκειμένου να ενημερώσουν και να ζητήσουν εξηγήσεις ως προς το αν
νομιμοποιούνται να χρηματοδοτούν ένα έργο για το οποίο έχει αποφανθεί η ανώτατη Ελληνική δικαιοσύνη , ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ !

Δείτε πως παραμυθιάζε τον κόσμο ο (κατά τον Ίακχο) συνδυασμός της συμφοράς :
2006 αναλαμβάνει ο Φωτι-Άδης νομάρχης !!!!!

Κι ενώ ο αγώνας μας δικαιώθηκε με την απόφαση του ΣτΕ το 2005 , το οποίο στην ουσία ακύρωσε την δημιουργία χυτα , ο Φωτι-Άδης της μηδενικής βάσης , επαναφέρει ζήτημα δημιουργίας ΧΥΤΥ αυτή τη φορά και πάλι στο Παλαιόκαστρο με νέους περιβαλλοντικούς όρους οι οποίοι εκδίδονται το 2007.
Έρχεται η Ευρώπη το 2008 κι επειδή βλέπει μηδενική πρόοδο , κόβει 20% απ την χρηματοδότηση του έργου για το οποίο ΔΕΝ γνωρίζει ότι έχει ακυρωθεί .
2009 εκλέγεται ο καταστροφέας της χώρας μας.....ο Φωτι-Άδης τον φέρνει στα Σέρρας .
Με διαδικασίες εξπρές προκηρύσσει διαγωνισμό στον οποίο κατα ΤΡΕΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ οι διαφορές μεταξύ των 5 ενδιαφερομένων ήταν 46 ευρώ οπότε κι αυτοί βρε παιδί μου στο τέλος κάνανε κοινοπραξία.
Σ αυτόν το διαγωνισμό προκηρύχθηκε κι ο ΣΜΑ Νέας Ζίχνης χωρίς να υπάρχει χώρος .
2010 αναλαμβάνει ο http://dexiextrem.blogspot.gr/2011/02/blog-post_8321.html με τα γνωστα αποτελέσματα και ξεκινάει το ΑΚΥΡΩΜΕΝΟ από το ΣτΕ έργο........τα λεφτά που χρησιμοποιούν είναι εγκεκριμένα για την 4797/2003 .
συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου