Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

XYTY Σερρών - Νεολαία Παλαιοκάστρου

Αξιολύπητος ο πρώην νομάρχης Σερρών στην τελευταία του εξόρμηση στην εκπομπή του " δίκτυο tv " .
Αραδιάζοντας και πάλι τις γνωστές του αρλούμπες περί μη υπάρξεως νερού στην περιοχή , μας μίλησε ότι το έργο παρακολουθείτε από την Ε.Ε. δορυφορικά κ.α. αστεία κατά τ άλλα !
Απορίας άξιο πως δεν τον επανέφερε στην τάξη η δημοσιογράφος της εκπομπής Κα Μωραίτη όταν η ίδια διάβασε στην εκπομπή της τα αποτελέσματα των 3 γεωτρήσεων .
Απόσπασμα απο αυτό που περιγράφουμε μπορείτε να δείτε στις αναρτήσεις μας του Φεβρουαρίου 
.
Θυμάστε τον πρώην που ήταν υπέρμαχος του χυτυ !
Το ίδιο όν , το είδαμε στην εκπομπή να ανησυχεί ότι εαν το έργο γίνει χυτυ τότε το κόστος θα εξαπλασιαστεί .
Το πιο τραγελαφικό μας το κρατούσε για το τέλος μιας κι εκεί άρχισε να κωλοτρίβεται προς τους κατοίκους , δείχνοντας μας κατά κάποιο τρόπο συμπόνια κι ότι θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα με αντισταθμιστικά κ.α.
Μία και μοναδική αλήθεια ζήτησε να ακουστεί στην εκπομπή την συγκεκριμένη , αλλά δεν κατέστη δυνατό για λόγους που ξέρει μόνο το δίκτυο tv....
ζητήθηκε από τον σταθμό να διαβαστεί μία δήλωση η οποία με λίγα λόγια έλεγε πως " ό,τι υπάρχει αυτή την στιγμή στην Νεραΐδα Παλαιοκάστρου έχει αποφανθεί το ΣτΕ ακυρωτικά με την 2954/2005 απόφασή του .
Οι νέοι περιβαλλοντικοί όροι μιλάνε για διαφορετικό έργο από αυτό που δουλεύει σήμερα στο Παλαιόκαστρο και μάλιστα εκκρεμεί και νέα έκδοση απόφασης του ΣτΕ για τους νέους όρους "
εκ μέρους του περιβαλλοντικού συλλόγου Παλαιοκάστρου.
Α , και μην ξεχάσουμε , όταν θα πάρεις την Μωραίτη και τις κάμερες για να δείξεις την εργάρα σου(όπως είχες κάνει με την αερολέσχη για να διαφημίσεις το φέρετρό σου) , να μας καλέσεις κι εμάς .
Τίποτα άλλο παρά μόνον Αξιολύπητος !!!
........τελειώνει σε λίγο το πολιτικό λάδι του καντηλιού όλων αυτών των "κωλοτούμπατζήδων" που μας περιέγραψε σε άλλη εκπομπή ο κατσαπλιάς , δεξί χέρι του πρώην .


Ράδιο Γαλαξίας Καλά αυτός ο Κατσαπλιάς απ την Ορεινή είναι όλα τα λεφτά . Θέλοντας να δικαιολογήσει το αφεντικό του για τις κωλοτούμπες που έχει κάνει , έκανε κι αυτός το παράπονό του λέγοντας ότι κακώς τους αποκαλούμε κωλοτούμπατζήδες ...... το συνδύασε φαίνεται με τους παπατζήδες , αεριτζήδες !!!
 Έυγε ρε μεγάλε Κατσαπλιά , να δούμε τι θα λέτε σε κανά μήνα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου