Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Το "Δίκτυο tv" μετονομάζεται σε "Καραμήτρος tv"

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά !
Σε ποιον να πούμε να πιστέψει ότι επισκεφτήκαμε χυτά και δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ δυσάρεστες μυριωδιές !!!
Κι όμως κυρίες και κύριοι , είναι γεγονός .
Η παρουσιάστρια της εκπομπής  "zoom" του Δίκτυο tv , Ταπάσκου Άννυ , στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή της ούτε λίγο ούτε πολύ , βάφτισε το σκατό τριαντάφυλλο !!!
Μας παρουσίασε το έκτρωμα του Φωτι-Άδη , άκουσον-άκουσον , ως πανευρωπαικό πρότυπο όταν στην Ευρώπη τέτοιου είδους έργα χυτα και χυτυ πλέον δεν χρηματοδοτούνται !
Την άγνοιά σας Κα Ταπάσκου με το αντικείμενο την θεωρούμε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ !
Μόνον εαν είχατε μανταλάκι στη μύτη θα δικαιολογούσαμε την άποψή σας περί μη δυσάρεστων μυρωδιών !
Καμαρώστε φάτσες !!!
Εφιάλτης - Καραμήτρος - και η Άοσμη
Εφιάλτης : σύσσωμο το χωριό τον ψήφισε για να συνεχίσει τον αγώνα μας εκ των έσω (μέσα απ τον δήμο) . Στην παρέμβαση που έκανε ο Πασχάλης Τόσιος στην εκπομπή , είπε ούτε λίγο ούτε πολύ άλλα τα χρόνια του "αγώνα" που έκανε , κι άλλα τα χρόνια του διαχειριστή που είναι πλέον !! Και εις ανώτερα Κε διαχειριστά !!!
 Έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί το ποιους εκπροσωπεί ο δικηγόρος των κατοίκων όταν για λογαριασμό 137 κατοίκων προσέφυγε στα ευρωπαικά δικαστήρια !!!
Καραμήτρος : Ήταν ολοφάνερο πως ήταν ο εμπνευστής της εκπομπής αφού προσκόμισε και αεροφωτογραφίες τις οποίες είχε παρουσιάσει παλαιότερα με την έτερη της Άοσμης , Λία Μαυρίδου!
Εκλογές έρχονται τον Μάιο του 2014 και το Δίκτυο tv ως φαίνεται , θα σταθεί αρωγός στις ορέξεις του , προκειμένου να μας τον παρουσιάσει ως τον πολιτικό τον μεγάλων έργων !!!
Είναι το ον το οποίο κατάφερε (με τις πλάτες Παπανδρέου) κι έχτισε το έργο που ακύρωσε το ΣτΕ με την 2954/2005 απόφασή του !!!
Άοσμη : Παρουσίασε κατ αποκλειστικότητα και παραγγελία το έκτρωμα του Φωτι-Άδη , παίρνοντας στημένη συνέντευξη απ τους μηχανικούς του έργου !!!
Αλήθεια Κα Άννυ , εργαζομένους δεν συναντήσατε , για να σας πουν κι αυτοί την άποψή τους !!!
Η άποψη του περιβαλλοντικού συλλόγου , τους οποίους αποκλείσατε απ την εκπομπή σας , δεν σας ενδιέφερε ?
 Η δεξαμενές του βιολογικού παίρνουν 100 τόνους νερό , αλλά δεν αναρωτηθήκατε από που το προμηθεύονται !!! Μήπως εδώ και τρία χρόνια το κλέβουν απ το δίκτυο που εξυπηρετούσε το χωριό απ το 1963 ?
Η ημιμάθεια δεν σας είπε κανείς ότι είναι χειρότερη απ την αμάθεια  ?
Αν πραγματικά θέλετε να κάνετε zoom στο χυτά , επανορθώστε και καλέστε στην εκπομπή σας τους ανθρώπους του περιβαλλοντικού συλλόγου μας .
Ειδάλλως μετονομάστε το κανάλι σας σε Καραμήτρος tv για να μην ξανασχοληθούμε μαζί σας !!!

3 σχόλια:

  1. Παρακλάδι copy paste του Χρυσαυγίτη φαινονται οι αναρτησεις.Τωρα ποιά σχεση μπορεί να εχει η Μαυρη Δολοφονική Αυγή με την προστασια του περιβάλλοντος,τον αγώνα του Παλαιοκάστρου ,τον ΧΥΤΥ ,τίς αναρτήσεις για,τους αγίους και τους αγιορείτες μοναχούς είναι ένα ερώτημα που θέλει να απαντηθεί ο κάθε καλόπιστος δημότης. Μήπως κάνετε κακό στόν αγώνα σας χωρίς να το καταλαβαίνετε;Ή καποιος σας προβοκάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπες στον κόπο και δες τι σου λέει ο 12:22 ο οποίος με κάλυψε πλήρως . Αναδημοσιεύουμε αναρτήσεις άλλων blogs όταν οι ειδήσεις αφορούν κι εμάς , αναφέροντας την πηγή !
      Το ότι όλοι εσείς της Φωτιάδιδως σχολής , έχετε θέμα με τον Ίακχο , δεν αφορά το συγκεκριμένο blog το οποίο μέσα από εδώ προσπαθεί να ενημερώσει για τον αγώνα του χωριού !
      Ο βρώμικος ρόλος του Φωτι-Άδη στο ζήτημά μας δεν θα αργήσει να φανερωθεί .

      Διαγραφή
  2. Στον Ανώνυμο της 27 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:28 π.μ.
    Αντί να μπεις στην ουσία της παραπάνω καταγγελίας των κατοίκων, πετάς την μπάλα στην (δια πάσαν νόσον) Χρυσή Αυγή...βολικό, έτσι; Μιλάμε για πολύ Χρυσαυγίτικη μέθοδο!
    Για την ταμπακιέρα (το αίσχος και το βιασμό της αντικειμενικότητας της εκπομπής με αποκλεισμό αντίθετης άποψης από τους κατοίκους) δεν λες κουβέντα...γαργάρα! Άξιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή