Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ... ΜΕΣΩ ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΙΣΑΣ Μ.Κ.Ο.

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ" ...


Όπως  σας έγραψα από την 8 Ιουλίου http://oiakxos.blogspot.com/2011/07/h-anti.html
η αντιπαροχή του ΠΑΣΟΚ προς τον "ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΕΙΣΗΓΗΤΗ" του "ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ"  θα δοθεί μέσω Μ.Κ.Ο. και μας προέκυψε ξαφνικά η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ" ... 

Τον Μr  M.K.O, ως τον ανθρωπο που κινεί τα νήματα στην εταιρεία αυτή, κατονόμασε ευθαρσώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ηρακλειας , Πασχάλης Τόσιος.

Το κονδύλιο που θια διαχειριστεί η εν λόγω Μ.Κ.Ο. θα ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ, ενώ όλοι οι μέτοχοι της νεοσυσταθείσας εταιρείας είναι ομόσταυλοι στο κομματικό Πάνθεον του τοπικού ΠΑΣΟΚ.

Το σημαντικό είναι ότι η δουλειά είναι αριστοτεχνικά στημένη, όπως παραδέχθηκε (και αποκάλυψε στην ουσία)  ο τεως προεδρος της ΑΔΕΔΥ και εκ των ιδρυτικών μελών της περίεργης αυτής Μ.Κ.Ο. κ. Ανδρεάδης σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο Δελτίο Ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση.

Ηδη η πρόταση που κατεβάζει η άρτι συσταθείσα Μ.Κ.Ο.  "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ"  προς το  Υπουργείο περιλαμβάνει και την εκδήλωση ενδιαφέρντος (μνημόνιο) για συνεργασία προς υλοποίηση του προγράμματος απασχόλησης,   της ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ αλλά και της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ & ΝΙΓΡΙΤΗΣ !!!

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο επίσημος φορέας της Εκκλησίας προτιμά να συνεργαστεί με μια ευκαιριακή ιδιωτική Μ.Κ.Ο. και όχι το Εργατικό Κέντρο Σερρών που κατεβάζει πρόταση προς το Υπουργείο υλοποίησης του ίδιου προγραμματος απασχόλησης !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου