Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

O AKHΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗ - ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ ...




Οι 1.500 θέσεις «Κοινωφελούς Εργασίας» που υποσχέθηκε η Λούκα Κατσέλη για τον Νομό Σερρών αποτελούσαν «θείο δώρο» για τον συνάδελφό της  και Υφυπουργό Μάρκο Μπόλαρη , αφού ως φορέας υλοποίησης του σχετικού Προγράμματος ήταν βέβαιο ότι θα όριζονταν ο αρμόδιος θεσμικός φορέας του Νομού , το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ, του οποίου Πρόεδρος είναι ο γνωστός τραπεζοϋπάλληλος εξ Αναγεννήσεως ορμόμενος, Αλκης Απιδόπουλος.

Ο Απιδόπουλος είναι εκ των επιφανών «αυλικών» του πολιτικού γραφείου του Μαρκου Μπόλαρη και όπως είναι φυσικό αυτό συνεπάγετο ότι οι 1.500 άνεργοι που θα απορροφούσε το πρόγραμμα ήταν μαζί  με το συγγενολόϊ τους εν δυνάμει ψηφοφόροι του νυν υφυπουργού, μιλάμε δηλαδή  για 4 - 5.000 χιλιάδες ψήφους.

 Αυτό ταρακούνησε τον Μ
r. M.K.O. , Στάθη Κουτμερίδη, ο οποίος βλέποντας το οξυγόνο να τελειώνει – αφού η μια θέση βουλευτή για το ΠΑΣΟΚ στο νομό θεωρείται καπαρωμένη από τον Μάρκο – και έχοντας ανεπτυγμένο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης εκμεταλλευόμενος το ότι η προκήρυξη της Κατσέλη έμπαζε νερά, αφού επέτρεπε και την συμμετοχή Αστικών Εταιρειών (Μη Κεδροσκοπικών) – άσχετο εάν έγινε ηθελημένα ή μη  - στο πρόγραμμα , έδρασε άμεσα και υπογείως.

Ο Κουτμερίδης εν κρυπτώ φρόντισε να ιδρυθεί μια Μ.Κ.Ο. με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» που δικτυώθηκε υπογείως με φορείς του Νομού ενώ το πολιτικό γραφείο του Μαρκου «ηγρόν ηγόραζε»  και ο Ακλης το Εργατικό Κέντρο , «έπλεκε την φανέλα του στρατιώτη».

Βέβαια ο iakxos έγραφε ότι η αντιπαροχή στον Στάθη, θα δοθεί μεσω Μ.Κ.Ο. αλλά ουδενός ίδρωνε το αυτί …. 

Ο Κουτμερίδης είναι ικανός να κάνει το οτιδήποτε για να εξασφαλίσει την επανεκλογή του και η ιστορική του διαδρομή δείχνει το πόσο αδίστακτο άτομο είναι, που προκειμένου να επιτύχει τον σκοπό του αν και σοσιαλιστής εφαρμόζει την θεωρία του Νικολό Μακιαβελλι. Να σας θυμίσω την συμπεριφορά του προς τον ευεργέτη του Γιάννη Ανθόπουλο; Να σας θυμίσω την συμπεριφορά του προς τον παιδικό του φίλο και χρηματοδότη του Μπάμπη Γιαμακίδη (Χάμπο);

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Στάθης ήταν ο μοναδικός έλληνας κυβερνητικός βουλευτής που θαύμαζε και έγλυφε δημοσίως τον οικτρό Παπακωνσταντίνου, ο μοναδικός βουλευτής που δέχθηκε να γίνει – παρά την πανελλήνια κατακραυγή–ο εισηγητής του εθνοπροδοτικού «Μεσοπρόθεσμου».

Όλα ήταν μεθοδικά σχεδιασμένα και εν κρυπτώ  η νεοσυσταθείσα Μ.Κ.Ο. έλαβε άμεσα επαγγελματική διαχειριστική επάρκεια (;), ως κατάλληλος φορέας για την υλοποίηση του Προγράμματος «Κοινοφελούς Εργασίας» και εν μία νυκτί συστρατεύτηκαν με αυτή την περίεργη Μ.Κ.Ο. να συνεργαστούν  25 αξιόλογοι φορείς από όλο το Νομό, όπως ανέφερε σε ανακοινωσή της : Κ.Α.Α.Μ.Ε.Α. Σερρών, Ιερή Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτας, Φορέας Διαχείρισης της Λίμνης Κερκίνης, Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών,  Τ.Ε.Ι. Σερρών, Πανελλήνια Μαθητιάδα, Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας, Δήμοι, κ.α..  Πράγματι υπήρξε άψογος συντονισμός που καταμαρτυρεί ότι τίποτε δεν έγινε τυχαία.

Τους έπιασε στον ύπνο ο Στάθης γιαυτό επειδή δεν αρκούσαν τα υπονοούμενα του Αλκη Απιδόπουλους , ότι κυβερνητικός βουλευτής κρυβεται πίσω από την περίεργη Μ.Κ.Ο. επιστρατεύθηκε ο γαμπρός του Φραγκιαδάκη, γνωστός "Ηρακλειδέας" του στέμματος του Μάρκου,  να ονοματίσει τον Κουμερίδη

Η συνέχεια της κόντρας των δύο βουλευτών για το ποιός θα ελέγχει την διαχείριση του δημοσίου χρήματος και τον πόνο των 1.200 τελικά ανέργων στο Νομό Σερρών που πρόκειται να ενταχθούν στο πρόγραμμα αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου