Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Obama: Δεν είμαστε Ελλάδα!

(Επειδή κε Γ.Α.Παπανδρέου κανείς δεν σας το είπε, τα μεγκάλα κανάλια κλπ, σας το λέμε εμείς!!)

Διαβάστε τι δήλωσε χθες ο Barac O Barman* (συγνώμη... Obama ήθελα να γράψω...)

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να μην φτάνει σε συμφωνία με τους Ρεπουμπλικάνους για την αύξηση του μέγιστου ορίου κόστους

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, διαβεβαίωσε σήμερα σε μία συνέντευξη τύπου στον λευκό οίκο ότι το πρόβλημα του χρέους των ΗΠΑ δεν είναι τόσο σοβαρό όσο αυτό που απειλεί την ζώνη του ευρώ και οι ΗΠΑ δεν χρειάζονται κάποιο "ακραίο" μέσο. "Σε αντίθεση με το τι λένε κάποιο, εμείς δεν είμαστε ούτε Ελλάδα, ούτε Πορτογαλία" δήλωσε!
Ωστόσο, δημοκράτες και ρεπουμπλικανοί δεν... έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία για την αύξηση του μέγιστου κόστους του δημοσίου (που βρίσκεται στα 14,29 δις σήμερα) ούτε για τα μέτρα μείωσης του χρέους. Αν στο κογκρέσο δεν έρθουν σε συμφωνία για τη συγκεκριμένη αύξηση, στις 2 του Αυγούστου οι ΗΠΑ πιθανώς να κηρύξουν στάση πληρωμών!

Ο Ομπάμα επιμένει στο φιλόδοξο σχέδιο του να μειώσει το χρέος στην επόμενη δεκαετία με κοινωνικές περικοπές και φορολογία στα πλουσιότερα κοινωνικά στρώματα.

*Εμείς να του θυμίσουμε ότι όλες οι χώρες που έχουν σήμερα σοβαρότατο πρόβλημα, έχουν δηλώσει -πολύ πρόσφατα μάλιστα- ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ!
Άρα μπάρακ πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα έχετε πρόβλημα ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...

http://taxalia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου