Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η απάντηση ενός Κερατιώτη στις φασιστικές δηλώσεις της κ. Τζάκρη



Η υφυπουργός Εσωτερικών κ. Τζάκρη, κατέφερε για μια ακόμη φορά να προκαλέσει την οργή και την αγανάκτηση του λαού της Κερατέας, που 78 μέρες τώρα, αγωνίζεται στους δρόμους και στα μπλόκα κατά του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ της χωροθέτησης του ΧΥΤΑ και της παράνομης εισβολής των ΜΑΤ στον τόπο τους, προκειμένου να προφυλάξουν τα μηχανήματα της εργολήπτριας εταιρείας.
Η ... κυρία που οι τουαλέτες της στοιχίζουν 6.000 ευρώ και προκαλεί σε εποχές που μισθωτοί και συνταξιούχοι βρίσκονται στα όρια της απόγνωσης μετά το άδικο ψαλλίδωμα των μισθών και των συντάξεών τους, και η οποία αγνοεί το θέμα στην πλήρη του διάσταση, όσο θα εκτείθεται δημόσια με τις ανόητες απόψεις της, θα λαμβάνει απάντηση όπως η παρακάτω από τον λαό της Κερατέας που ξέρει να αγωνίζεται.

Πόπη Σουφλή


Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Η ΚΥΡΙΑ(???) ΤΖΑΚΡΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ":

Φίλε, αναγνώστη,
να'σαι σίγουρος πως οι Κερατιώτες ΔΕΝ θα αφήσουν αυτό το... γελοίο κατασκεύασμα που θέλει να ονομάζεται Υφυπουργός, να περάσει τη φασιστική της γραμμή, όσο και να ψευδίζει τις αποστιθισμένες θέσεις της σε κάθε κανάλι, ιδιωτικό ή κρατικό. Τό'χουμε αποδείξει εξάλλου πως δεν υπολογίζουμε ούτε κρύο, ούτε χειμώνα, ούτε βροχή (νερού αλλά και χημικών!!). Ας όψεται η κυρία (???) αυτή και κάθε ένας ανεγκέφαλος δήθεν υπουργός της δήθεν ελληνικής φερέφωνης κυβέρνησης του ΠΑ(Τ)ΣΟΚ.

Δέστε τι έπαθε το Παγκαλοδαίατο στο Παρίσι και το φυσάνε και δεν τους κρυώνει στο MEGAλο κανάλι!!!!!

Το ίδιο και για τους υπόλοιπους προετοιμάζεται !!!!!!!

Αδέρφια, κουράγιο, όλοι τους θα φάνε πόδι!!

λαυριωτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου