Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

“Δεν στριμώχνουν τον Άκη,γιατί ξέρει πολλά”,λέει ο Γ.Καρατζφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης,μιλώντας στο Real Fm, για το θέμα της ΕΑΒ, διατύπωσε την άποψη ότι η εταιρεία πρέπει να μείνει πάση θυσία ζωντανή,γιατί πρέπει η χώρα να φτιάχνει τα όπλα της  μόνη της.

Και μιλώντας για όπλα η συζήτηση έφθασε μέχρι τον Άκη Τσοχατζόπουλο,την υπόθεση του οποίου ο κ.Καρατζαφέρης την αντιμετώπισε με “φαρμακερό” χιούμορ αλλά και εκτιμήσεις για το τι πρόκειται να γίνει ή να μην γίνει στην υπόθεση διερεύνησης εξοπλιστικών αγορών. Είπε ο κ.Καρατζαφέρης: «Είπα εν είδη ανεκδότου, τι κοινό μπορούν να έχουν ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οι λαθρομετανάστες στο μέγαρο Υπατία. Και οι δυο ζουν σε ένα νεοκλασικό με έξοδα του ελληνικού δημοσίου. Έκανε πολύ καλά ο Νίκος Χατζηνικολάου και έβγαλε την υπόθεση Άκης Τσοχατζόπουλος στην δημοσιότητα.



Ο χώρος του υπουργείου εθνικής άμυνας είναι ένας χώρος που το “πάρτι” της μίζας πάει και έρχεται. Ο μόνος χώρος που μπορεί να τον συναγωνιστεί είναι μόνο το υπουργείο Υγείας. Δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση πως στο ελληνικό Κοινοβούλιο δεν υπάρχει μέσα κανένας από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας;

Δεν μπορούν όμως να πιάσουν τον Άκη τον Τσοχατζόπουλο, γιατί ο Άκης κρατάει στα χέρια του χαρτιά και μελάνι. Και το μελάνι του κ. Τσοχατζόπουλου λέγεται Μαργαρίτα Μαθιοπούλου.

Να σου θυμίσω πως η κ. Μαθιοπούλου ήταν η εξ απορρήτων του κ. Βίλι Μπράντ και κάποτε ήταν φαβορί για τη θέση του εκπροσώπου του SPD επί καγκελαρίας Βίλι Μπράντ.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος λοιπόν λέει μην με αγγίξετε γιατί ξέρω που πήγαν τα λεφτά και θα μιλήσω. Αν ήθελαν θα μπορούσαν να βρουν 200 τρόπους για να τον στριμώξουν μέσα από την δικαιοσύνη αλλά δεν θέλουν γιατί γνωρίζει πολλά για την οικογένεια και του χθες αλλά και του σήμερα».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου