Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η ΚΥΡΙΑ(???) ΤΖΑΚΡΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ


Σε σημερινή (27/02/2011) συνέντευξη που έδωσε η αξιολύπητη κυρία Τζάκρη στην κρατική τηλεόραση, φέρεται να δήλωσε πως «οι αστυνομικές δυνάμεις αποτελούνται και αυτές από ανθρώπους, οι οποίοι μέσα στον πανικό τους μπορεί και να αμυνθούν. Σε μία τέτοια περίπτωση», λέγεται πως είπε η κυρία αυτή με περισσό θράσος, «η κυβέρνηση δεν θα φέρει καμία ευθύνη!».

Καμία αντίρρηση, και αυτοί άνθρωποι είναι (μάλλον), αλλά ΚΑΝΕΙΣ από τους νόμιμα ευρισκόμενους στην Κερατέα, δηλαδή κανείς από τους κατοίκους της πόλης, δεν ...
τους επιβάλλει να μείνουν.


Αντιθέτως τους λέμε με ευγενικό τρόπο να φύγουν και να πάνε, απ'όπου ήρθαν.

Παρακαλούμε - Ευχαριστούμε!!

Αλλά όσο για την ευθύνη των συμβάντων, ρωτώ εγώ τώρα, ως ανυποψίαστος πολίτης (νομίζω πως έχω ακόμα το δικαίωμα της απορίας):

-          Ποιος είναι εκείνος που έδωσε την εντολή να καταπατήσουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ ιδιωτικές περιουσίες, να στρατοπεδεύσουν καταμεσής του δημοσίου δρόμου και να αποκλείσουν τρεις πόλεις (Κερατέα, Λαύριο και Καμάριζα) από την υπόλοιπη Αττική. Κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει λόγω μπλοκάζ των ΜΑΤ το δημόσιο δρόμο, για τον οποίο όλοι μας πληρώνουμε αδρά τα τέλη κυκλοφορίας και τα υπόλοιπα χαράτσια της ανθελληνικής κυβέρνησης; Δεν νομίζω πως οι πολίτες της Κερατέας ή της Λαυρεωτικής γενικότερα ζήτησαν από τα ΜΑΤ να καταπατήσουν κάθε συνταγματικό τους δικαίωμα με τη βίαιη, συνεχή και απρόκλητη παρουσία τους.

-          Ποιος είναι εκείνος που με συνεχείς αντεγκλήσεις και προβοκατόρικες δηλώσεις και ενέργειες εξοργίζει και εκφοβίζει τον άμαχο και ανυπεράσπιστο λαό, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου, δημοκρατίας και σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων; Δεν νομίζω πως οι Κερατιώτες και οι Λαυριώτες αρέσκονται στο να εισπνέουν τόνους χημικών απροσδιορίστου μελλοντικού κινδύνου, αλλά ούτε και πως θέλουν να βιώνουν καθημερινά τον τρόμο και τον εξευτελισμό των ΑΝΑΝΔΡΩΝ ανδρών των ΜΑΤ που με ύβρεις και χυδαιολογίες θέλουν να υποκαταστήσουν ΤΟΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟ !!!!

-          Ποιος είναι εκείνος, που επιμένει σε έναν αποδεδειγμένα πεπαλαιωμένο, αναχρονιστικό και άκρως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία ΧΥΤΑ, που προορίζεται για τη απόθεση 127 χιλιάδων τόνων σκουπιδιών ετησίως από όλη την Αττική και μέρος της Πελοποννήσου και κατηγορηματικά δεν δέχεται να ακούσει οποιαδήποτε άλλη πρόταση που να απομακρύνεται έστω και ελάχιστα από τις αρχικές βλέψεις των μεγαλοεργολάβων φίλων της κυβέρνησης. Πόσα σκουπίδια μπορεί να παράξει η κυρία Τζάκρη - αλλά και κάθε καθώς πρέπει κυρία - στο σπίτι της, για να νομίζει πως η Κερατέα και η Λαυρεωτική μαζί παράγουν έναν τέτοιο όγκο σκουπιδιών. Και, δεν έχει διαβάσει αυτόν τον ακαταίσχυντο Περιφερειακό Σχεδιασμό και τις προβλέψεις και προϋποθέσεις του;

-          Ποιος είναι εκείνος που έχει την αποκλειστική ευθύνη για την παρουσία και επιχειρησιακή ετοιμότητα και (ανεξέλεγκτη!!) δράση των δυνάμεων καταστολής; Δεν νομίζω οι Κερατιώτες να έχουν την εξουσία να διατάζουν τα ΜΑΤ να χτυπούν άμαχους γέροντες, αγέννητα έμβρυα, μικρά παιδιά. Ή μήπως δεν έχουμε συντεταγμένη κυβέρνηση και διοικητικούς Υπουργούς κάθε βαθμίδας, και κάνει ο καθένας καρεκλοκένταυρος ό,τι του αρέσει;;!!

-          Ποιος είναι εν τέλει εκείνος, που εντέχνως αλλά χωρίς κανέναν ενδοιασμό απειλεί τη λαοθάλασσα των άμαχων και αθώων ανθρώπων, και νομιμοποιεί τον εν ψυχρώ σωματικό και ψυχικό εξευτελισμό και εκμηδενισμό ανθρώπων που είναι άοπλοι και ανυπεράσπιστοι, απλά και μόνο για να ικανοποιήσει τις επιβουλές ελάχιστων εργολάβων, τα κακώς νοούμενα πολιτικά συμφέροντα και - κυρίως - εξυπηρετώντας ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ, αν και γνωρίζει πως είναι πολιτικά αναλώσιμος; (Ή μήπως δεν το γνωρίζει αυτό το τελευταίο η κυρία Τζάκρη και εγώ τους χάλασα το πάρτυ - έκπληξη στην κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές;;)

Μήπως η αξιολύπητη και πολιτικά αναλώσιμη κυρία Τζάκρη δεν ξέρει τι της γίνεται;;
Μήπως πρέπει να προσέχει πάρα πολύ τα λόγια της;;

Όπως έχει δείξει και η πρόσφατη ιστορία στις γειτονιές της χώρας μας, μία σπίθα αρκεί για να ξεσπάσει ανεξέλεγκτη κατάσταση. Και μη νομίζει η αξιολύπητη κυρία Τζάκρη και κάθε αξιολύπητος - κατ' ευφημισμόν - πολιτικός της ανθεθνικής κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης, πως επειδή τη γλύτωσαν την περασμένη Τετάρτη, αφού οι πουλημένοι συνδικαλιστές συνωμότησαν με τους εθνοπροδότες κυβερνητικούς και τους έδωσαν μία ανάσα ζωής, ότι ο λαός θα τους επιτρέψει να καταστρέψουν τη ζωή και το βιός του έτσι, χωρίς αντίσταση!! Αγρόν βόσκει η κυρία;;

Προσέξτε καλά, παλικάρια και ψευδίζουσες εισαγόμενες φωνακλούδες, μην παίζετε με τις ζωές ΚΑΝΕΝΟΣ.
Δεν έχετε το δικαίωμα και ούτε θα σας το δώσουμε!!!

λαυριωτική

Υ.Σ. Δεν είδα προσωπικά τη συνέντευξη, με ενημέρωσαν και εμένα, και νοιώθω ευτυχής που δεν πέρασα αυτήν τη δοκιμασία για άλλη μία φορά. Αν δεν τα είπε όλα αυτά η αξιολύπητη Τζάκρη, ας εκλάβει το σχόλιό μου ως ανησυχίες ενός σκεπτόμενου (ξέρει άραγε τί σημαίνει η λέξη αυτή;) πολίτη που νοιάζεται για τη χώρα του και τους ανθρώπους της και θέλει να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου