Τρίτη 26 Απριλίου 2011

κ. Πάγκαλε για τις δηλώσεις σας, φταίνε τα Blogs;;


“Ξαναχτύπησε” ο κ. Πάγκαλος, αυτή την φορά με χθεσινό άρθρο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
Και τι δεν είπε …
Πριν διαβάσατε τα κυριότερα σημεία του άρθρου του κ. Πάγκαλου, σας παραθέτουμε ένα βίντεο με απίστευτες... κατά καιρούς δηλώσεις.
Διερωτόμαστε κ. Πάγκαλε, για όλα αυτά που έχετε δηλώσει και έχουν σχολιασθεί και δημοσιευθεί, φταίει  “το καλύτερο δίκτυο blogs (πάντα ανώνυμο)” που το διαθέτουν διάφοροι εκβιαστές και οι ακροδεξιοί” ;;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 
Τα ανώνυμα blogs είναι σαν να γράφεις νύχτα στους τοίχους ένα καινούργιο σύνθημα κάθε 10 λεπτά, χωρίς να σε βλέπει κανείς και χωρίς, φυσικά, να υπογράφεις. Αυτή, ακριβώς, η ανωνυμία μετέτρεψε τα blogs από έμβλημα της ελευθερίας της έκφρασης και αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας, στο απόλυτο σύμβολο του πιο ακραίου λαϊκισμού και συνωμοσιολογίας.
Εξαντλείται, πολλές φορές, στα βασικά ρήματα (κατά προτίμηση όσα έχουν σχέση με σεξουαλικές πράξεις) και τις συνήθεις βρισιές.
Σήμερα, το καλύτερο δίκτυο blogs (πάντα ανώνυμο) το διαθέτουν διάφοροι εκβιαστές και οι ακροδεξιοί που δεν έχουν αποδεχθεί τα κοινοβουλευτικά πλαίσια. Και αυτό γίνεται στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης. Το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο δεν υποχρεώνει ούτε καν την αναγραφή του ονόματος του διαχειριστή ενός blog. Τα ανώνυμα blogs δεν είναι «δημοσιογραφία των πολιτών», αλλά «δημοσιογραφία των εκβιαστών». 
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του κ. Πάγκαλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου