Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Οσο βαθαίνει η κρίση ο φιλορωσισμός θα αντικαθιστα τον αντιαμερικανισμό


 Οι ΗΠΑ έχουν χάσει οριστικά το παιχνίδι στην Ελλάδα. Οι συνεχείς εμπλοκές των Αμερικάνων στα εσωτερικά της Ελλάδος έχουν στρέψει και τους δεξιούς εναντίον του....
κίβδηλου Αμερικανικού ονείρου.
Από την εγκαθίδρυση της χούντας ως την ανατροπή της κυβέρνησης του Καραμανλή η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αμερικής έχει χάσει κάθε επιρροή στα κοινωνικά στρώματα της Ελλάδος. Από την εως τώρα μάλιστα εξέλιξη των πραγμάτων φαίνεται και ποίοι είναι οι ελληνοαμερικανοί ομογενείς μας που έχουν γραμμένη την Ελλάδα στα παλιά τους υποδήματα.
Δεν θα ήταν κακό να μελετούσαμε και την άρση της ιθαγένειας τους αφού το όνομα Έλληνας το ανασύρουν μόνο όταν τους συμφέρει. Όταν ,όμως, έρχονται στην χώρα μας ειρωνεύονται την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αυτοί οι άνθρωποι ειναι Έλληνες στα εύκολα και Αμερικανοί στα δύσκολα. Δεν θα ήταν από να ισχυριστούμε ότι η κύρια αιτία τους ελληνικού αντιαμερικανισμού.

Το πιο αρνητικό για την Αμερική είναι πως οι Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες με το ελληνικό κλιμάκιο τους στην Αθήνα έχουν επενδύουν στην πτώση του κανίς των Αμερικάνων. Τα περί δολοφονίας Καραμανλή από τους Αμερικάνους που δημοσιεύτηκαν στον τύπο πρέπει να συνδεθούν με την συνάντηση του Κανις- ΓΑΠ με τον αρχηγό της ΕΥΠ. Ο κύριος ΓΑΠ άρχισε να καταλαβαίνει πως τα Ρωσικά συμφέροντα εν Ελλάδι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια αν θίγουν από τον φιλο-αμερικανισμό του και έπιασε το νόημα του δημοσιεύματος του περιοδικού "ΕΠΙΚΑΙΡΑ": "αφού οι Αμερικανοί ετοίμαζαν να χτυπήσουν τον Καραμανλή , φαντάσου τι θα κάνουμε εμείς σε εσένα αν δεν εξασφαλίσεις την βιωσιμότητα των τωρινών αλλά και των μελλοντικών ρωσικών επενδύσεων"

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σίγουρα έχουν την δύναμη να ρίξουν τον Παπανδρέου αλλά από ότι φαίνεται τα Ελληνικά ιστολόγια μπορούν να φέρουν εις πέρας την αποστολή αυτή χωρίς κόστος για το ταμείο του Κρεμλίνου.

http://dexter-dexter1.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου