Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ-ΚΑΤΟΧΗΣ


Στην ίδια κατάσταση κατοχής λόγω δανεισμού έχουμε ξαναβρεθεί πολλές φορές στο παρελθον...Η σημαντικότερη απο αυτές που φτάνει στα επιπεδα της σημερινής κατάστασης της χώρας ήταν στην περίπτωση που κυβερνούσε ο Ι.Μεταξάς...! Δείτε την διαφορά του Μεταξά και του ΓΑΠ..:
Σύμφωνα με το άρθρο του tassos anastassopoulos έχουμε να κάνουμε με ένας Ελληνα Πατριώτη, και με....
έναν ανθέλληνα εκ γέννας, που ακολουθεί τα αμερικανοεβραϊκά του ένστικτα και εντολές..!
Ο μεταξάς σκεπτόμενος το συμφέρον της χώρας του, είπε το τρανό εκείνο ¨ΟΧΙ¨ όταν η χώρα του απειλήθηκε και δεν την παρέδωσε αμαχητί... Επιπλέον λόγω κατοχής υποχρεώθηκε σε δάνειο βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique και αρνήθηκε την αποπληρωμή του λόγω ότι το κράτος είχε πτωχεύσει και δεν θα αφηνε την Ελλάδα σε καμία περίπτωση στα χέρια των δανειστών...
Αντίθετα ο Αμερικανοεβραίος ΓΑΠ, γνήσιος ανθέλληνας, παρέδωσε την χώρα στα χέρια του μνημονίου και την σκλάβωσε λόγω χρέους, επειδή αυτές ήταν οι εντολές του, και σαν πιστός σκύλος έπρεπε να ευχαριστήσει τα αφεντικά του...!!! Ενώ υπήρξαν πολλές λύσεις ώστε η χώρα να μην πάρει τον κατήφορο, όπως ή αγορά μετοχών στα ελληνικά πετρελαια απο σκανδιναβικές χώρες, ή απο Κίνα, ή απο Ρωσία, επέλεξε τον χειρότερο δρόμο του ΔΝΤ, αυτόν που ήξερε ότι θα αποτελλέσει 100% καταστροφή στην Ελλάδα, όπως έχει αφανισει όσες χώρες εισέβαλλε...!!! Ο πρεσβευτής λοιπόν της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, επραξε σαν Πατριώτης Αμερικανοεβραίος και παρέδωσε την χώρα αμαχητί... Αλλά εδώ και έναν αιώνα, προπαγανδίζουν τον πατριωτισμό και κάθε Ελληνα πατριώτη που αγαπά και κοιτά το συμφέρον του ελληνικού εθνους, τον χαρακτηρίζον φασίστα... το βγάζουν εκτός, και βάζουν τα δικά τους φερέφωνα..! Τραγική ειρωνία... ο "φασίστας" Μεταξάς, είπε "ΌΧΙ" στον Ιταλογερμανικό φασιστικό επεκτατισμό....!!! ο Δημοκράτης Σοσιαλ-ΛΗΣΤΗΣ ΓΑΠ είπε "ΝΑΙ" στον Αμερικατοεβραϊκό φασισμό...!!!

truth-revelation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου