Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Εμείς πάντα γράφαμε για το "ελλαδεμπορικό" του Καρατζαφύρερ, κάποιοι όμως ...αλλοιθώριζαν

"CANIS CANINAM NON EST"
(Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ)
Εισαγωγικό σχόλιο απο την Κλασσικοπερίπτωση

Το μόνο καλό που πρόσφερε το τρικομματικό πραξικόπημα της 1/11/2011, ήταν το απόλυτο ξεβράκωμα όλων εκείνων των καραγκιόζηδων που έβαζαν πάνω στο σιχαμερό τους ιδεολογικό πάγκο  τα Ιερά και τα Όσια αυτού του λαού για  να τα μαγαρίσουν όταν έλθει η ώρα.

Ένας απο αυτούς τους άθλιους καραγκιόζηδες είναι και ο άρχηγός του δήθεν "Λαϊκού" και απο κάθε άποψη "Αντι - Ορθόδοξου" ...συναγερμού.

Δεν θα πούμε προς το παρόν άλλα. Όποιος θέλει μπορεί να ανατρέξει στις παρακάτω ετικέτες απο παλαιότερες και πρόσφατες αναρτήσεις μας για  να δεί ότι ο "μαϊμουδιάρης" αρχοντόβλαχος του νέου φασισμού δεν έμαθε προχθές να κάνει κωλοτούμπες αλλά ήταν  πρωταθλητής  στο "άθλημα" απο  παλιά:
Σας αφήνουμε να  διασκεδάσετε  με  τον  νέο  "Αρτέμη Μάτσα"  της   κυβέρνησης  εθνικής σωτηρίας:

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: 
ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!

Ένα συλλεκτικό και...ιστορικό βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή, φίλων και εχθρών του μεγαλύτερου κωλοτούμπα της πολιτικής και όχι μόνο, Γιώργου Καρατζαφέρη:
 Από τις εκπομπές με τον εθνικοσοσιαλιστή Πλεύρη στο Τηλε - Άστυ και τους κεραυνούς εναντίον των Εβραίων, στη "δήλωση μετανοίας" υπέρ τους στην εκπομπή του Παπαχελά!

Από τις καταγγελίες εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων και τις πορείες διαμαρτυρίας της νεολαίας εναντίον της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και των Σιωνιστών, στα "Μπράβο" και "Ζήτω" σε όσους είναι μέλη των υπερμασονικών "ιδρυμάτων"!

Εν κατακλείδι, ο ίδιος ο Καρατζαφέρης εξηγεί τον λόγο της παλιάς...ρητορικής του: Επειδή "ΠΟΥΛΑΓΕ"!!!

Συμπληρώνουμε πως για τον ίδιο λόγο λέει ό,τι λέει σήμερα, γλείφοντας τα αφεντικά του για να του πετάξουν κάνα κοκαλάκι εξουσίας!

Ένας μεταπράτης του πατριωτισμού, που το ομολογεί ξεδιάντροπα: Αυτός είναι ο Καρατζαφέρης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου