Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

Αμετανόητος και επικίνδυνοςΟ άνθρωπος είναι αμετανόητος και επικίνδυνος. Αιχμάλωτος των εμμονών του. Αφού υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού, λέγοντας συνειδητά ψέματα, κατάφερε μέσα σε δυο μόλις χρόνια να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Έφυγε κακείν κακώς,με την ουρά στα σκέλια, και αντί να ζητήσει συγνώμη για το κακό που προκάλεσε, προσπαθεί να παραστήσει και τον τιμητή.
Δείτε τι είπε στη Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.
-«Η ΕΕ έχει αποτύχει διότι απέτυχαν οι συντηρητικές ηγεσίες των χωρών-μελών της!»
Ενώ οι προοδευτικές ηγεσίες σαν τη δική του έκαναν θαύματα!
-«Άσκησε κριτική στην Κομισιόν, επειδή «έκανε τα στραβά μάτια» στα δημοσιονομικά στοιχεία της κυβέρνησης Καραμανλή, βάσει των οποίων το έλλειμμα εκτινάχθηκε στο 16% του ΑΕΠ και το χρέος διπλασιάστηκε σε πέντε μόλις χρόνια.»
Συνεχίζει να ψεύδεται. Δεν έμαθε για τις καταγγελίες των μελών της Στατιστικής Αρχής, που λένε ότι το έλλειμμα φούσκωσε από τον κ. Παπακωνσταντίνου;
«Κάλεσα σε δημοψήφισμα, για να απαντήσουν οι πολίτες. Να δώσουμε τη δύναμη στους πολίτες, να ακουστεί η φωνή και η βούλησή τους.»
Ο άνθρωπος είναι αμετανόητος! Εδώ κόντεψε να οδηγήσει τη χώρα στην πτώχευση και μας λέει παραμύθια! Και αφού ήθελε να μιλήσει ο λαός γιατί δεν οδήγησε τη χώρα σε εκλογές για να τα ακούσει μια και καλή;
Είναι γεγονός ότι τα πρώτα δύο χρόνια ήταν επιβαρυντικά για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Και αυτή τη στιγμή προωθούμε αλλαγές που το κατεστημένο δεν επιθυμεί. Αυτό είναι πρόοδος!”.
Τώρα το κατάλαβε! Πρωθυπουργός ήταν! Όχι παρατηρητής για να κάνει διαπιστώσεις! Και γιατί δεν προώθησε ούτε μια σοβαρή αλλαγή όταν ήταν πρωθυπουργός;
«Δυστυχώς, η περιοριστική δημοσιονομική πολιτική και η φορολογική αυστηρότητα δεν φτάνουν για να λυθούν τα προβλήματά της Ευρώπης. Πρέπει να επενδύσουμε στην ποιοτική, ανταγωνιστική Ευρώπη με έμφαση στις θέσεις εργασίας και την ποιότητα».
Συγνώμη, αλλά αυτά δεν του φώναζε ο Σαμαράς δυό χρόνια και αυτός μας διάβαζε το κατά… Μνημόνιον Ευαγγέλιον;
Όπως, καταλάβατε, ο Γιώργος όχι μόνον δεν έφυγε, αλλά ετοιμάζει το δρόμο της… επιστροφής του!
Καλώς, να ορίσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου