Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

O γαλουχημένος στη Σουηδία ξαναχτύπησε-Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο

 agelidis-fotiadisΦωτιάδης: «είστε χλωμός και ανίκανος Δήμαρχε»
Αγγελίδης: «Δε θα ακολουθήσω τον ολισθηρό δρόμο της μισαλλοδοξίας»

Χλωμό και ανίκανο χαρακτήρισε τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Στέφανος Φωτιάδης στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης. Ο λόγος ήταν η έγκριση της μελέτης επέκτασης του ΧΥΤΑ Σερρών έργο αξίας 70.000€. Ο κ. Φωτιάδης ζήτησε να κλείσει σήμερα ο ΧΥΤΑ και να αξιοποιηθεί ο ΧΥΤΥ Παλαιοκάστρου τονίζοντας: «Δεν πρέπει να απαξιωθεί ένα έργο 12 εκ. ευρώ».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σερρών  συνέχισε στο ίδιος ύφος δηλώνοντας: «Δε θα ακολουθήσω τον ολισθηρό δρόμο της οξύτητας και της μισαλλοδοξίας. Μπορεί κάποιοι να θέλουν να διαστρεβλώσουν τα γεγονότα αλλά δε γίνεται. Δεν έχουμε πάρει ακόμη άδεια για να λειτουργήσει το έργο. Μακάρι να πάρουμε, και αύριο κιόλα κλείνουμε το ΧΥΤΑ Σερρών». Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης όμως, συνέχισε αναφέροντας πως έχει στα χέρια του έγγραφο που αναφέρει ότι μπορεί να λειτουργήσει ο ΧΥΤ και στην συνέχεια να ολοκληρωθεί το εργοστάσιο ώστε παραδοθεί στην ολότητα του το έργο. Τελικά το θέμα της επέκτασης του ΧΥΤΑ Σερρών πέρασε κατά πλειοψηφία.

Σχόλιο :
Ναι κυρίες και κύριοι , ο βασιλιάς της κωλοτούμπας ξαναχτύπησε στα Σέρρας.
Αυτό το ον το οποίο γαλουχήθηκε στη Σουηδία ειναι το ίδιο ον το οποίο προ ενός έτους προσπαθούσε να μας πείσει ότι ΧΥΤΥ κατασκευάζει στο Παλαιόκαστρο.
Απ την αρχή του 2011προσπαθεί να λειτουργήσει το έκτρωμά του ως ΧΥΤΑ πλέον , ξεβρακώνοντας τον ίδιο του τον εαυτό.
Ακόμη και η τότε αντινομάρχης του κα Σαββίδου δεν μπορεί να πιστέψει ότι μεθοδέυεται  η παραπάνω λύση λέγοντας στα τοπικά ΜΜΕ ότι η απόφαση του ΣτΕ μιλάει για ολοκληρωμένη διαχείρηση.
Άκου γαλουχημένε στη Σουηδία , όσα χαράκια κι εαν στείλεις στα δημοτικά σχολεία με την ένδειξη ¨λέμε ναι στο χυτυ" δεν πείθεις.
 

Από εδώ προειδοποιούμε όλα τα τοπικά ΜΜΕ πως έτσι και ξαναπαίξει το σποτάκι του γαλουχημένου στη Σουηδία με το παραπλανητικό μήνυμα πως "ο χυτυ είναι πραγματικότητα....και όλοι λέμε ναι στο χυτυ" , θα προσφύγουμε στο Ε.Σ.Ρ. για παραπλανητική διαφήμηση.....και πιστέψτε μας θα το κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου