Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Οι Κωλοτούμπες δεν έχουν τελειωμό : «Ναι στη δοκιμαστική λειτουργία, αλλά με προϋποθέσεις»



Ναι αλλά υπό προϋποθέσεις είναι η θέση του δημάρχου Ηράκλειας Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη όσον αφορά στη δοκιμαστική λειτουργία του ΧΥΤΥ. Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει μια σειρά θεμάτων τα οποία πρέπει πρωτίστως να κατοχυρωθούν και μετά να ξεκινήσει η εξάμηνη δοκιμαστική λειτουργία του ΧΥΤΥ, με τα υπολείμματα από την ανακύκλωση της Ηράκλειας.

Οι διαδικασίες οι οποίες πρέπει να ακολουθηθούν είναι η πρόσληψη υπαλλήλων με εξαμηνιαίες και όχι με δίμηνες συμβάσεις, η νομική και περιβαλλοντική κατοχύρωση του έργου και η ύπαρξη της σχετικής άδειας λειτουργίας.

Όσο για το αν κινδυνεύει να απενταχθεί το έργο, σε περίπτωση που τελικά δεν ξεκινήσει σύντομα η δοκιμαστική λειτουργία του ΧΥΤΥ αυτό δεν υφίσταται ως ενδεχόμενο, δεδομένου ότι το χρονικό όριο που δίνεται είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2013.


Σχόλιο , για τις προϋποθέσεις :
Την Δευτέρα 6-2-2012 ξεκινάει η δοκιμαστική λειτουργία με ΔΙΜΗΝΙΤΕΣ .
Η νομική κατοχύρωση είναι εξασφαλισμένη εξαιτίας της πολιτικής χούντας που επικρατεί στην Ελλάδα . 
Τέλος , όσον αφορά την άδεια λειτουργίας , η πολιτική χούντα καθάρισε και πάλι , καταργώντας τις σχετικές άδειες με την εγκύκλιο 16 του ΥΠΕΚΑ .

Η συντονιστική επιτροπή αγώνα των κατοίκων , έχει ήδη ετοιμαστεί νομικά , για την αντιμετώπιση των πολιτικών ανδρεικέλων και της πολιτικής τους χούντας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου