Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Mας πήρε χαμπάρι για τα καλά και η διεθνής κοινότητα για την μεγάλη εξαγωγή λαμόγιων που κάνουμε διεθνώς…

Τα ερωτήματα ελβετικής εφημερίδας για τις μπίζνες Παπανδρέου

 

Τα ερωτήματα ελβετικής εφημερίδας για τις μπίζνες Παπανδρέου
Με τον τίτλο «ελληνική σαλάτα και χοντρά  λεφτά στις όχθες της Λε Μαν», η ελβετική κεντροαριστερή εφημερίδα «La Liberte» στην ουσία αναπαράγει τις πρόσφατες αποκαλύψεις του βουλευτή της Ν.Δ. Πάνου Καμένου σχετικά με το «Ινστιτούτο για το κλίμα και την ενεργειακή ασφάλεια».
Αναζητά απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία προκύπτουν από το γεγονός ότι το Ινστιτούτο, διοργανώνει Φόρουμ επενδυτών κάτω από τη στέγη της ελληνικής κυβέρνησης.
Τα ερωτήματα που θέτει η ελβετική εφημερίδα είναι:
1) Υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων ανάμεσα στις επαγγελματικές δραστηριότητας του Αντρίκου Παπανδρέου με αυτές του Πρωθυπουργού αδελφού του.
2) Υπάρχει υποψία άντλησης πόρων από κεφάλαια τα οποία προορίζονταν για τα ταμεία του ελληνικού κράτους.
Το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «La Liberte» φιλοξενεί και τις δηλώσεις του υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου του ελληνικού προξενείου της Γενεύης, Αχιλλέα Παπαρθένου, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι το Ινστιτούτο συνεργάζεται με επιστήμονες διεθνούς κύρους. Και ότι δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από την ελληνική κυβέρνηση. 
Όπως και να έχει τα ερωτήματα του ελβετικού δημοσιεύματος δεν απαντήθηκαν με αποτέλεσμα να εννοηθεί ότι οι υποψίες της εφημερίδας παραμένουν.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου