Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Παραδόθηκαν πλήρως οι πολιτικοί αρχηγοί στην Μέρκελ….


Πλήρη παράδοση των Ελλήνων στους αποικιοκράτες Γερμανούς, αποφάσισαν οι πολιτικοί μας άρχοντες, ερήμην μας. Σε όλα τα παραγγέλματα της Μέρκελ, συμφώνησαν και είπαν «ναι» οι πολιτικοί αρχηγοί, στη σημερινή τους συνάντηση με τον δοτό, από τους ίδιους, κ. Παπαδήμο, όπως άφησε ο τελευταίος να εννοηθεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έβγαλε, προκειμένου προφανώς να παραμείνουν λίγο ακόμα στις αρχηγικές τους καρέκλες. Δεν εξηγείται διαφορετικά.
Φυσικά ο κάθε πολιτικός αρχηγός, από εδώ και πέρα θα επιχειρήσει τις γνωστές πολιτικές πιρουέτες του για τους αφελείς κομματοχτηπημένους, αλλά η αλήθεια είναι μία…. Πλήρης παράδοση των Ελλήνων στους αποικιοκράτες Γερμανούς.
Ο κ. Παπαδήμος στην ανακοίνωσή του είπε ότι: «Εάν η διαδικασία αυτή δεν ολοκληρωθεί επιτυχώς, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με το φάσμα της χρεοκοπίας…».  Αποκρύπτει όμως την αλήθεια από τον ελληνικό λαό, ότι δηλαδή η Ελλάδα έχει ήδη χρεοκοπήσει και δεν μπορεί να πληρώσει πλέον τους δανειστές της. Επομένως η υποτέλειά μας στη Γερμανία (κυρίως) και το ξεπούλημά μας, γίνεται μόνο και μόνο για να εξοφληθούν οι δανειστές και τίποτε άλλο.
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου