Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Λουκέτο στον παιδικό σταθμό Παλαιοκάστρου εν μέσω σχολικής χρονιάς



Λουκέτο στον παιδικό σταθμό Παλαιοκάστρου εν μέσω σχολικής χρονιάς
Σε απόγνωση έχουν έρθει οι  14 οικογένειες των οποίων τα παιδιά φιλοξενούνταν στον παιδικό σταθμό του Παλαιοκάστρου. Σήμερα οι μητέρες ξεκίνησαν από το πρωί προκειμένου να πάνε τα παιδιά τους στο σχολειό δυστυχώς όμως αυτό που αντίκρισαν τους στενοχώρησε πολύ, καθώς η πόρτα του σχολείου ήταν κλειστή. Σύμφωνα με τους γονείς αν και υπήρχε μια πληροφορία ότι η δημοτική αρχή θα προχωρήσει στην αναστολή λειτουργίας του σχολείου, ωστόσο αυτό δεν περίμεναν να γίνει στην μέση της χρονιάς και χωρίς καμία προειδοποίηση.
Ο λόγος που το σχολείο δεν λειτούργει, είναι ότι δεν υπάρχει βοηθητικό προσωπικό για να κάνει τις απαραίτητες εργασίες, ενώ να υπογραμμίσουμε ότι εκπαιδευτικό προσωπικό υπάρχει για να λειτουργήσει το σχολείο.
Οι γονείς στο άκουσμα της είδησης έδωσαν τη δική τους λύση για να μην μείνουν τα παιδιά τους χωρίς σχολείο  στην μέση της χρονιάς,  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μπορούν να εξυπηρετούν οι ίδιοι τις ανάγκες των παιδιών. Στο πρόβλημα όμως που έχει προκύψει έρχεται να προσθέτει και το ερώτημα ποιος θα πηγαινοφέρνει  τα παιδιά στο νέο τους σχολείο που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην Σκοτούσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου