Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Είναι ικανοί να ξεπουλήσουν και την μάνα τους, για να ικανοποιήσουν τις εντολές των αφεντικών τους.




Μέχρι πριν λίγο μόλις καιρό κρυβόντουσαν, προσπαθούσαν να κρατήσουν τα προσχήματα μίας ανύπαρκτης αλλά βιασμένης δημοκρατίας. Οι κουκουλοφόροι του συστήματος, σε αγέλες και τελείως απροκάλυπτα, έχουν αρχίσει να επιδίδονται στο έργο τους, την τρομοκράτηση των πολιτών. Ντυμένοι με πολιτικά, με κουκούλες, κρύβοντας τα πρόσωπά τους, χωρίς κανένα απολύτως διακριτικό, προχωρούν σε συλλήψεις. Η χούντα είναι εδώ. Και τα πρόσωπα των πραιτωριανών της ακάλυπτα. Έχουν πέσει οι μάσκες. Η μετεξελιγμένη χούντα του Γιώργου Παπανδρέου, η νέα τραπεζική χούντα του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου, κυκλοφορεί στους δρόμους και στοχεύει πολίτες. Όχι, δεν χρειάζονται εντάλματα σύλληψης οι πραιτωριανοί. Αρκεί η υπόδειξη ενός από αυτούς, για να συλληφθεί ο οποιοσδήποτε αντιμάχεται τον κυβερνητικό φασισμό. Ο νόμος είναι η κουκούλα των ασφαλιτών. Ο νόμος είναι η τρομοκρατία των πολιτών. Ο νόμος είναι τα ξεράσματα του φασισμού.


Συγκρατήστε τα πρόσωπά τους. Όταν οι κατοχικές δυνάμεις θα τραπούν σε φυγή, θα τους δείτε –πιθανότατα- να φωνάζουν μαζί σας υπέρ της δημοκρατίας. Αυτό άλλωστε αποτελεί πάγια τακτική των λακέδων του φασισμού. Σήμερα ξεγυμνώνονται οι υπηρέτες (για πόσα αργύρια άραγε;) εκείνων που βυσοδομούν στο κορμί της πολύπαθης δημοκρατίας.

Έχουν απωλέσει, πλέον, κάθε δικαιολογία… Οι κουκουλοφόροι γνωστοί – άγνωστοι έχουν αναλάβει επισήμως δράση. Μην σας ξεγελά το νεαρό της ηλικίας τους. Είναι ικανοί να ξεπουλήσουν και την μάνα τους, για να ικανοποιήσουν τις εντολές των αφεντικών τους. Αυτοί αποτελούν το ουσιαστικό ανάχωμα που υπερασπίζει την χούντα των τραπεζιτών και διασφαλίζει την συνέχιση του καταστροφικού της έργου.


Χθες βγήκε στο ίντερνετ ένα βίντεο που δείχνει κουκουλοφόρους ασφαλίτες να κάνουν συλλήψεις
 

Ένας από τους «ασφαλίτες» με πολιτικά ρούχα και με έναν ασύρματο στα χέρια έχει ξανά πάρει μέρος σε παρόμοια σύλληψη στις 15/12/2010 στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλο ένα βίντεο από τις αρχές του 2011. Μάλιστα στο βίντεο από τις 15/12/2010 φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιοι είναι αυτοί που δημιουργούν τις φασαρίες, αφού στην αρχή του βίντεο παραλίγο να παίξουν ξύλο οι ασφαλίτες, με τις κουκούλες, με τα ΜΑΤ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου