Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Έλληνες φοιτητές ξεφτίλισαν Πρετεντέρη-Μπακογιάννη στη Γαλλία

Με αφορμή την παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη και του Γιάννη Πρετεντέρη σε φόρουμ της εφημερίδας «Liberation» στη Λυών με θέμα «Η Ελλάδα υπό ευρωπαϊκή κηδεμονία;», ομάδα Ελλήνων φοιτητών παρενέβη και έκανε ξεφτίλα τους δυο υπερασπιστές του Μνημονίου και της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Οι φοιτητές, που ζήτησαν και πήραν την άδεια να τοποθετηθούν, άσκησαν σκληρή κριτική στους δύο ομιλητές για τη στάση τους στα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας, με τον γνωστό δημοσιογράφο και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας να βρίσκονται εμφανώς σε αμηχανία.
Μετά την ολοκλήρωση της ανάγνωσης του κειμένου, οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα καταχειροκρότησαν τους νεαρούς για την παρέμβασή τους.
Να σημειωθεί ότι έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι Πρετεντέρης και Μπακογιάννη, αναφερόμενοι στην ακροδεξιά κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους, τη χαρακτήρισαν «αστεία» και τόνισαν ότι δεν την παίρνουν στα σοβαρά, επιχειρώντας να... δικαιολογήσουν με αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην παρούσα κυβέρνηση.



Πηγή: www.tempo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου