Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζει ακάθεκτη την παραπληροφόρηση η Ζωή Χειμωνίδου !

xyty
 Για τα επεισόδια του Σεπτεμβρίου του 2009
Αθωώθηκαν οι 5 Παλαιοκαστρινοί .
Αθώοι κρίθηκαν οι πέντε κάτοικοι του Παλαιοκάστρου, οι οποίοι στις 3 Σεπτεμβρίου του 2009, είχαν προσπαθήσει να παρεμποδίσουν την έναρξη των εργασιών, στο Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων, με αποτέλεσμα οι αρχές να προχωρήσουν στην παραπομπή τους, ενώ αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι τοπογράφοι και οι εργαζόμενοι εκείνη την ημέρα. Η υπόθεση εκδικάστηκε και η δικαιοσύνη έκρινε τελικά αθώους και τους πέντε κατηγορούμενους, οι οποίοι επέστρεψαν στα σπίτια τους, δηλώνοντας δικαιωμένοι. Εκείνη την ημέρα είχαν κληθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών οι πέντε κάτοικοι, ενώ έξω από το αστυνομικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί, σε ένδειξη συμπαράστασης, και οι υπόλοιποι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι του Παλαιοκάστρου.



Ζωή Χειμωνίδου



Τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως εξής :
Τον Σεπτέμβριο του 2009 οι τοπογράφοι της κοινοπραξίας του χυτα ήρθαν στο χωριό προκειμένου να ξεκινήσουν τοπογραφικές εργασίες πλην όμως δεν νομιμοποιούνταν αφού τους έλειπαν σχετικά έγγραφα κι άδειες.
Αφού έφτασαν στο χώρο οι κάτοικοι προκειμένου να διαμαρτυρηθούν , οι τοπογράφοι κάλεσαν την αστυνομία .
Δεν έγινε καμία σύλληψη ΑΛΛΑ η αστυνομία κατέγραψε τις πινακίδες των αυτοκινήτων των κατοίκων που είχαν φτάσει στο σημείο .
Έτσι λοιπόν (βάσει των πινακίδων των οχημάτων), οι τοπογράφοι κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά προσθέτοντας ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ κατηγορίες εναντίον των κατοίκων .
Όσον αφορά την συμπαράσταση που αναφέρει στο άρθρο της η Ζωή , μάλλον τα έχει μπερδέψει λίγο τα πράματα αφού αυτή έλαβε χώρα όταν http://dexiextrem.blogspot.com/2011/02/blog-post_8321.html συνέλαβε 12 άτομα τα οποία κάνανε ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στις 4/5/2010 .
Όπως ήταν φυσικό , οι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ κατηγορίες τους έπεσαν στο κενό και αθωώθηκαν όλοι οι κάτοικοι , προφανώς προς απογοήτευσή σου Ζωή .
Το ίδιο θα συμβεί και στην έφεση που έκαναν και οι 12 , στις κατηγορίες του χωροφύλαξ της δεκαετίας του 60 , τον οποίο η Θεία δίκη τον έστειλε σπίτι του για....ανάπαυση .



Καλές γιορτές με Θεία Φώτιση Ζωή !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου