Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

H γυμνή αλήθεια στο γραφείο Τύπου της Ντόρας

Την κυρία τη γνωρίζουμε από τις σέξι εμφανίσεις της στις νυχτερινές πίστες και τις ημίγυμνες φωτογραφίσεις της. Τώρα όμως, η Μαρία Βολονάκη συνεχίζει την καριέρα της ως δημοσιογράφος στο γραφείο Τύπου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», στη Λεωφόρο Συγγρού.
Η zougla.gr επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου του κόμματος της κας Μπακογιάννη, όπου μία υπάλληλος εμφανώς ταραγμένη διευκρίνισε ότι η κα Βολονάκη εργάζεται ως εθελόντρια και δεν αμείβεται για τις υπηρεσίες της.

Η τραγουδίστρια είναι βέρα Πειραιώτισσα και έχει καταγωγή από την Κρήτη. Πριν αποκτήσει σημαντικές συνεργασίες στον χώρο του τραγουδιού, όπως με τον Αντώνη Ρέμο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Σάκη Ρουβά, την Πέγκυ Ζήνα, τον Βασίλη Καρρά και άλλους, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
antinews 


Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΠΟΖΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ!

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ...Εναγωνίως τρόπους για να αυξήσουν τους ψηφοφόρους της, φαίνεται ότι ψάχνει η «Δημοκρατική Συμμαχία», να αυξήσει τα ποσοστά του κόμματος στις εθνικές εκλογές -όπως κι αν αυτές γίνουν-. Η κίνηση αυτή έχει και ονοματεπώνυμο: Μαρία Βολονάκη.Λένε ότι πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες της στο γραφείο τύπου της Ντόρας , γνωστή από τις νυχτερινές πίστες και τις ημίγυμνες φωτογραφίσεις της. Τώρα τι σχέση έχει το γυμνό με την πολιτική;;; Διαβάστε τι είχε δηλώσει η συγκεκριμένη ημίγυμνη αοιδός στην espresso σε παλιότερη δήλωση της:
volanaki1_494x320.jpg
Ένα «καυτό» φιλί στα χείλη ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη! Η Μαρία Βολονάκη έβαλε… φωτιά στο «Shisha» όταν κατά τη διάρκεια της live εμφάνισής της φίλησε με πάθος στα χείλη την Ελένη, μία από τις τρεις χορεύτριες που την πλαισίωσαν. «Ηταν ένα θεατρικό φιλί που το δώσαμε για τις ανάγκες της χορογραφίας. Ενώσαμε το remix του τραγουδιού μου "Καρδιά, καρδούλα μου" με το "I kissed a girl" της Katie Perry. Ετσι, μας προέκυψε και το φιλί» λέει στην «Espresso» η Μαρία. «Δεν το φοβήθηκα καθόλου.
Οταν έχω υποστήριξη στη δουλειά μου και ξέρω ότι αυτό που θα κάνω θα βγει προς τα έξω σωστά, δεν φοβάμαι να ρισκάρω. Με τα τρία κορίτσια είχαμε μια άψογη συνεργασία. Μάλιστα κάναμε και πολλές πρόβες. Το φιλί βέβαια δεν το προβάραμε. Εγινε μια και… καλή τη βραδιά που τραγούδησα στο "Shisha"». Ενα ερωτικό φιλί με μια άλλη γυναίκα πάντως δεν λέει τίποτα στη sexy τραγουδίστρια. Ούτε καν ως φαντασίωση δεν της έχει περάσει από το μυαλό. «Πάντως, με έχουν προσεγγίσει ερωτικά πολλές γυναίκες. Αυτό δεν μου είναι άγνωστο ούτε με τρομάζει γιατί έχω πολλούς φίλους με ιδιαιτερότητες. Όμως, ποτέ δεν με φλέρταραν με χυδαίο τρόπο. Οσες φορές συνέβη, ήταν με ευγένεια και διακριτικότητα. Βέβαια, το ίδιο ευγενικά τους λέω και εγώ κάθε φορά ότι δεν ενδιαφέρομαι».
espresso
1237056656_1212912706_volonaki-2008-06-1.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου