Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ



The bond holder
Τα τελευταία δυο χρόνια οι «φίλοι μας ετοιμάζουν τις υποδομές που θα στηρίξουν το ευρώ όταν η Ελλάδα δήλωση στάση πληρωμών». Κερδίζουν χρόνο παίζοντας το παιχνίδι της αναδιάρθρωσης . Η αγορές δεν τσιμπάνε. Τα σπρεντ πάνω από 3000- δηλαδή η αγορά θα αγόραζε ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου μόνο αν το επιτόκιο ήταν +30% . Συγχρόνως ταπεινώνουν ένα περήφανο λαό.

Είμαστε μπροστά σε Οικονομικό εκτελεστικό απόσπασμα. Δεν υπάρχει τρόπος να αποδράσεις. Όλα έχουν τελειώσει. Μην ακούτε σειρήνες που είναι ύπουλες.

Πως πεθαίνεις:

Με το κεφάλι ψηλά φωνάζοντας ζήτω η Ελλάδα και τους παίρνεις μαζί σου με την Οικονομική χειροβομβίδα που έχεις κρύψει στο πουκάμισο σου; η γίνεσαι δοσίλογος κάνοντας  τα χατίρια του κατακτητή έτσι ίσως να έχεις την εύκαιρα να ζήσεις και να έχεις και σ’ εσύ μια θεσούλα στην καινούργια τάξη;

Η επιλογή από κάποιους έχει γίνει. Στο χορό του Ζαλόγγου λένε κάποιοι όπως το απαιτεί η ιστορία μας.. αλλά όταν θα πέφτουνε δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Και το ξέρουν.

Οι άλλοι που πρόδωσαν – αν έχουν λίγο συνείδηση – θα υποφέρουν όταν ο πάππους και η γιαγιά που τους έδωσαν την Πραγματική Ελευθερία με τον αγώνα τους μαζεύει σκουπίδια για να φάει.

Και αυτοί που δεν έχουν συνείδηση ας μείνουν με την μαυρίλα τους.



Γιωργος είπε



Η ΤΡΟΪΚΑΝΗ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ


Εδω ο πατριωτης λεει να εκπορνευθουμε!!

el.lina - bubulina είπε

Συγχαρητήρια φίλε, αυτή είναι η αντίδραση κάθε περήφανου λαού
και της Ιστορίας μας. Εμείς όμως για άλλα τυρβάζουμε. Όσο πιο νωρίς τους εγκαταλείπαμε τόσο πιο αλώβητος θα ήταν ο τόπος . ΤΩΡΑ ;;;;;;

Παύλος είπε

Στο τέλος, ο Ελληνισμός ΔΕΝ θα πεθάνει.
Αυτοί που θα κτυπηθούν πάρα πολύ σκληρά, στο τέλος, θα είναι οι εχθροί του Ελληνισμού.
Όπως είπε ο αρχαίος Έλληνας πραγματικά σοφός: “Κανένα μην μακαρίζεις, πριν από το τέλος του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου