Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Mega τσίσα!

Μετά από τρία χρόνια, το Mega ένιωσε ξαφνικά τύψεις για το παραποιημένο βίντεο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Χρήστος Παναγιωτόπουλος –μέσω του αποτυχημένου σάιτ του- αποδίδει τη μετάδοση του βίντεο σε τεχνικά σφάλματα.

Το Mega, εσχάτως, είναι πολύ απολογητικό και τίγκα στις συγγνώμες – πριν είκοσι μέρες ζήτησε συγγνώμη για το παραποιημένο βίντεο της πορείας του Πολυτεχνείου. Αυτό είναι μια ένδειξη ότι οι υπεύθυνοι του Mega έχουν αντιληφθεί πως το τέλος τους πλησιάζει.
Κάτι τα υβριστικά συνθήματα για τους τηλεδημοσιογράφους του Mega στο Σύνταγμα, κάτι οι διαδηλώσεις έξω από το κτίριο του σταθμού, κάτι τα γιαούρτια στον Πρετεντέρη στην Αντίπαρο, κάτι η θερμή υποδοχή του Πρετεντέρη από Έλληνες φοιτητές στη Λυών, το Mega τα έχει κάνει πάνω του.
Οι τηλεδημοσιογράφοι του Mega έχουν αντιληφθεί πως δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο -εξαιτίας της άθλιας στάσης τους όλα αυτά τα χρόνια- και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, με την ελπίδα να αποφύγουν την απέλαση.
Προφανώς, έχουν συνειδητοποιήσει πως –την κρίσιμη ώρα- ο Μπόμπολας και ο Βαρδινογιάννης θα κοιτάξουν να σώσουν τον κώλο τους και θα αδιαφορήσουν πλήρως για τα δουλικά τους.
Σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τη διάσωση του Γιάννη Πρετεντέρη. Αφού δεν έχει καρκίνο.
Πριν από λίγες ημέρες, ο Μανώλης Καψής –ένας πολύ έξυπνος, έγκυρος και άξιος δημοσιογράφος του Mega- πρότεινε να απαγορευτούν οι διαδηλώσεις στο Σύνταγμα και να γίνονται αλλού.
Συμφωνώ με τον δημοσιογράφο του Mega. Οι διαδηλώσεις δεν πρέπει να γίνονται στο Σύνταγμα. Πρέπει να γίνονται στο Mega. Όχι έξω. Μέσα στο Mega.
(Πέφτουν. Τελικά, δεν θα χρειαστεί να τους ρίξουμε. Θα πέσουν μόνοι τους. Και θα κάνουν πολύ θόρυβο. Μαζί με τα τσισάκια τους.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου